- Familjen Larsson & livet -

Nytt till hemmet

Publicerad 2015-02-08 21:21:24 i Shopping



Får ju mina idéer lite titt som tätt. Sist jag fick en briljant idé, resulterade det i att taklampan och gardinerna i vårt sovrum åkte in i Tildes rum. Det var nån vecka sen nu...

Så efter att ha varit utan lampor (förutom sänglamporna) och gardiner i sovrummet i nån vecka, så kände jag att det var dags att ta itu med detta. Klick klick. Nu ska det bli ordning och reda på torpet. Eller i alla fall i vårt sovrum. Slipper det se ut som att det bor ett gäng tattare här. Haha.

Måste försöka hitta nån lättskött växt/blomma oxå. Hade varit fint med nåt i fönstret. Det är dock lättare sagt än gjort. Jag föddes ju inte med "gröna fingrar"direkt. Men man lär så länge man lever. Eller hur?

Tilde fick oxå ett nytt set sängkläder. Min lilla stortjej! Efter 3,5 år utan täcke, så har hon nu börjat använda det. Varmblodig som sin mor. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fru Larsson

Sandra heter jag och bor tydligen i Sveriges "tråkigaste stad" Eslöv. Jag gifte mig med mannen i mitt liv 27 juli 2013. Tillsammans har vi våran dotter Tilde född 2011 och lillebror Eddie född 2014. Skriver om oss och våran vardag. Varmt välkomna att följa oss & vår vardag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela